Reactualizat la:

Coaste de porc la cuptor

Coaste de porc la cuptor
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 coaste de porc, 1 pahar de vin rosu, 2 catei de usturoi, cateva fire de rosmarin, 1 foaie de dafin, 2 frunze de salvie, ulei, sare, piper.

 (1 comentariu)

Mod de preparare: Coastele de porc se spala, se bat putin cu batatorul de carne, dupa care se freaca cu sare si se presara cu piper.

Intr-un bol se pregateste un amestec de usturoi, rosmarin, salvie, foaie de dafin tocate marunt. Apoi se distribuie uniform peste coastele asezate unele langa altele intr-o tava in care s-a pus in prealabil ulei. Peste se toarna vinul si putina apa, apoi tava se introduce in cuptor la 160 °C. Se lasa in cuptor pana cand carnea se rumeneste pe oase si zeama s-a transformat intr-un sos condimentat.

Cand sunt gata se scot pe un platou, se stropesc cu sosul din tava si se servesc calde cu diferite garnituri sau doar cu muraturi si paine proaspata.

Fii reporter www.agenda.ro! Ai fotografiat sau ai filmat ceva iesit din comun? Trimite pozele si filmele la portal@agenda.ro

Rectifica



Comentarii 1

Vă mulțumim pentru comentariul dumneavoastra. - comentariul va fi verificat de catre un editor si numai in cazul aprobarii va aparea pe site.

 
1000
/1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor

Autentificare



Ti-ai uitat parola?
Inregistrare user nou

Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe AGENDA.ro

Autentificati-va pe AGENDA.ro:




Ti-ai uitat parola?

Comentati pe AGENDA.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Inregistrare user nou