Reactualizat la:

Mancare de linte

Mancare de linte
Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g linte, o ceapa, 3 catei usturoi, o foaie de dafin, 20 g unt, doua linguri de faina, 120 ml vin, una - doua linguri de otet de vin rosu, 4 cremvursti afumati, 400 g carne afumata feliata, sare, piper

Mod de preparare:

Se spala lintea si se inmoaie pentru 10 minute, apoi se strecoara. Se pune la fiert intr-un litru de apa rece, impreuna cu ceapa, usturoiul si foaia de dafin.

Se fierbe la foc mic 30 de minute.

Faina se rumeneste putin in unt, se subtiaza cu 2-3 polonice de zeama de pe linte, apoi se toarna la restul de linte. Se indeparteaza ceapa, foaia de dafin si se aromatizeaza cu otet, sare, piper.

Se adauga cremvurstii si carnea afumata si se mai fierbe cateva minute, apoi se serveste.

Rectifica



Comentarii 0

Vă mulțumim pentru comentariul dumneavoastra. - comentariul va fi verificat de catre un editor si numai in cazul aprobarii va aparea pe site.

 
1000
/1000 caractere ramase

Autentificare



Ti-ai uitat parola?
Inregistrare user nou

Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe AGENDA.ro

Autentificati-va pe AGENDA.ro:




Ti-ai uitat parola?

Comentati pe AGENDA.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Inregistrare user nou