Reactualizat la:

Prajitura cu budinca de vanilie si cocos

Prajitura cu budinca de vanilie si cocos
Ingrediente: Pentru blat: 6 albusuri, 200 g zahar, 100 g faina, 100 g razatura de cocos, un varf de cutit sare si praf de copt. Pentru crema: 6 galbenusuri, 1 pachet budinca de vanilie, 400 ml lapte, 250 g zahar, 250 g margarina, 1 plic gelatin fix, aroma de migdale, 100 g razatura de cocos.

Mod de preparare: Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si sarea. Apoi se incorporeaza cu grija faina amestecata cu praful de copt si razatura de cocos.

O tava de 27 x 35 cm se captuseste cu hartie de copt, se toarna aluatul obtinut si se coace in cuptor la 180º C timp de 20 minute. Blatul nu trebuie sa devina auriu deoarece va fi prea uscat.

Galbenusurile se amesteca cu laptele, zaharul, aroma de migdale, praful de budinca si se pregateste o budinca de vanilie consistenta. Cand s-a racit se incorporeaza margarina si gelatin fixul cu ajutorul unui mixer.
Crema obtinuta se intinde uniform pe blat, se presara cu razatura de cocos si prajitura se introduce in frigider pentru cateva ore.
Se serveste taiata felii.

Fii reporter www.agenda.ro! Ai fotografiat sau ai filmat ceva iesit din comun? Trimite pozele si filmele la portal@agenda.ro

Rectifica



Comentarii 0

Vă mulțumim pentru comentariul dumneavoastra. - comentariul va fi verificat de catre un editor si numai in cazul aprobarii va aparea pe site.

 
1000
/1000 caractere ramase

Autentificare



Ti-ai uitat parola?
Inregistrare user nou

Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe AGENDA.ro

Autentificati-va pe AGENDA.ro:




Ti-ai uitat parola?

Comentati pe AGENDA.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Inregistrare user nou