Reactualizat la:

Prajitura cu crema de mere

Prajitura cu crema de mere
Ingrediente: 1 foaie de pandispan facuta din 8 oua. Pentru crema: 1,2 kg mere rase, 200 g zahar, sucul de la ½ lamaie, sucul de la 1 portocala, 2 plicuri praf budinca de vanilie, gem de caise sau de portocale, zahar pudra.

Mod de preparare: Foaia de pandispan se taie pe lungime in trei bucati. Merele se pun intr-o tigaie, se stropesc cu zeama de lamaie si se presara cu zahar. Se dinstuie pe foc moderat pana ce razatura se inmoaie. Apoi se adauga praful de budinca dizolvat in sucul de portocala si se lasa sa dea cateva clocote. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca complet, amestecand des.

Prima foaie se unge cu gem, se intinde jumatate din crema de mere, se acopera cu a doua foaie, si se apasa putin. Se unge si aceasta cu gem si se acopera cu crema de mere ramasa. Deasupra se aseaza a treia foaie care se presara mai gros cu zahar pudra.
Prajitura se serveste taiata felii.

Fii reporter www.agenda.ro! Ai fotografiat sau ai filmat ceva iesit din comun? Trimite pozele si filmele la portal@agenda.ro

Rectifica



Comentarii 0

Vă mulțumim pentru comentariul dumneavoastra. - comentariul va fi verificat de catre un editor si numai in cazul aprobarii va aparea pe site.

 
1000
/1000 caractere ramase

Autentificare



Ti-ai uitat parola?
Inregistrare user nou

Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe AGENDA.ro

Autentificati-va pe AGENDA.ro:




Ti-ai uitat parola?

Comentati pe AGENDA.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Inregistrare user nou