Reactualizat la:

Tort de biscuiti cu crema de iaurt si frisca

Tort de biscuiti cu crema de iaurt si frisca
Ingrediente: 400 g biscuiti simpli, 500 ml iaurt natur, 4 linguri zahar, esenta de rom, 200 ml lapte caldut, 200 ml frisca lichida (sau 1 pachet praf de frisca).

 

Mod de preparare: Iaurtul se amesteca bine cu zaharul, nu trebuie batut spuma ci doar amestecat pana se topeste zaharul.

Laptele se amesteca cu esenta de rom dupa preferinta, se inmoaie pe rand biscuitii, dupa care se pune un strat intr-o tava dreptunghiulara cu dimensiunile de 25x15x5 cm, captusita cu folie transparenta.

Se acopera cu 2 – 3 linguri de iaurt si se continua stratificarea pana se termina ingredientele. Cand este gata desertul se introduce pentru o noapte in frigider.

A doua zi se rastoarna pe un platou, se imbraca complet in frisca batuta spuma tare si se decoreaza cu fructe, razatura de ciocolata sau bombonele. Tortul se serveste taiat felii.

 

Fii reporter www.agenda.ro! Ai fotografiat sau ai filmat ceva iesit din comun? Trimite pozele si filmele la portal@agenda.ro

Rectifica



Comentarii 0

Vă mulțumim pentru comentariul dumneavoastra. - comentariul va fi verificat de catre un editor si numai in cazul aprobarii va aparea pe site.

 
1000
/1000 caractere ramase

Autentificare



Ti-ai uitat parola?
Inregistrare user nou

Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe AGENDA.ro

Autentificati-va pe AGENDA.ro:




Ti-ai uitat parola?

Comentati pe AGENDA.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Inregistrare user nou